Universal Gaming League

over 8 years ago

Pozdrav drugari. Vec neko vreme imamo okosnicu tima od 3 igraca, ali ta zadnja dva mesta su uvek bila problem, u jednom slucaju problem je "rage", u drugom slucaju problem je neaktivnost.

Sto se tice samog tima, i mene, od vas zahtevam sledece :

- Pre svega ove dve stvari gore navedene, ako ne mozete da igrate 5 puta nedeljeno (vreme je uvece oko 8-9) nemojte se ni javljati, u pocetku ce to biti samo treninzi i pcwovi, tako da u prvih mesec dana ne ocekujte turnire,kupove i ostalo.

- Druga najbitnija stvar za mene i moj tim je da ne smete rejdzovati, u mom timu se to ne tolerise i ubrzo cete biti izbaceni (ako uopste udjete u tim).

- Morate imati 1000+ sati na csgo, nemojte me uopste dodavati ako ne ispunjavate to jer cu proveravati profile.

- 18+ god. (svi u timu smo iznad 20)

- Prethodno iskustvo u timovima,kupovima,turnirima itd. (morate imati i dokaze da ste igrali za nekog i negde, jer svako moze izmisliti)

- Rank min Supreme.

- Ne ocekujte da osvojite sve i svasta, jer je to nemoguce, uspeh se ostvaruje samo velikim radom i upornoscu, zato ako ocekujete nesto brzo, nemojte se javljati, jer se tim gradi vremenom.

- Znam da ovo zvuci previse zahtevno, ali suocavali smo se sa raznim problemima ranije, zato zahtevam ove uslove, ako ispunjavate sve ove uslove, garantujem vam da cete sa nama sigurno imati zabavu i uspehe.

- Ako ne ispunjavate ove uslove a zainteresovani ste da igrate i ostale igrice, posetite nase voljene sponzore [link](http://crohq.org) gde mozete naci razne informacije o igricama, puno prijatelja jer takodje poseduju dosta servera (ARK,rust ...).

Sto se tice naseg servera, posedujemo server koji je uzet u CKRAS (kupljen od strane nasih sponzora crohq.org) tako da je server vrhunskog kvaliteta i tu cemo provoditi najveci deo vremena trenirajuci i igrajuci pcwove. Sto se tice mene, vecinom dana sam online, tako da bih trebao u kratkom vremenskom roku da vam se javim. Hvala najlepse na citaju i nadam se dobrom druzenju :)

http://steamcommunity.com/id/olys/

about 3 years ago

any new recent updates with the forum?? www.bookkeepersnewyorkcity.com

Reply