Universal Gaming League

8 months ago

billige fodboldtrøjer

Mourinho blev fyret i slutningen af

Barcelona Fodboldtrøje, Fodboldtrøje Med Navn

nordlondonerne undlod også replica fodboldtrøjer blues' håb om en aftale

Mourinho blev fyret i slutningen af ​​april, lige før Spurs 'Carabao Cup -finalen mod Manchester City, som de tabte med Ryan Mason i midlertidig ansvar.

Nordlondonerne undlod også at sammensætte en formular til at ødelægge Premier Leagues top fire og måtte nøjes med syvendepladsen og Europa Conference League fodbold.

barcelona fodboldtrøje Siden sæsonens klimaks har Spurs set Julian Nagelsmann, Mauricio Pochettino og Antonio Conte alle glide væk fra deres greb, mens Erik ten Hag var et mål, men underskrev en etårig kontraktforlængelse med Ajax, der dæmpede Premier League-holdets entusiasme .

Og så har de nu fokuseret på den tidligere Roma -chef Fonseca, der for nylig blev erstattet af Mourinho efter at have besluttet at forlade Stadio Olimpico.

fodboldtrøje med navn En aftale siges at være så tæt på, at Spurs allerede planlægger dagen for at afsløre ham som deres næste cheftræner næste midten af ​​ugen, formentlig onsdag.

En treårig kontrakt venter på bordet for Fonseca, selvom det forventes, at aftalen består af to års garanti med option på en tredje sæson.

Det siges, at der forventes en aftale om, at Fonseca bliver Mourinhos efterfølger, ligesom hans landsmand erstattede ham i Roma for nylig.

magliette calcio a poco prezzo Den tidligere Porto og Shakhtar Donetsk-taktiker har vundet ni trofæer som træner og førte Roma til syvende og Europa League-semifinalen sidste periode.

Han forlod de italienske giganter med en sejrprocent på 51,96 efter at have vundet 53 af sine 102 kampe der på tværs af to sæsoner og tabt 27.

Fonseca kommer godt anbefalet af den nye fodbolddirektør Fabio Paratici, der for nylig ankom til Tottenham Hotspur Stadium efter en utrolig vellykket 11-årig periode i samme rolle i Juventus.

Og Spurs 'frustrerende søgen efter en ny manager ser nu ud til at komme til en afslutning i løbet af de næste par dage med Fonseca ivrig efter flytningen.

Fabrizio Romano siger, at Londonboerne, og især Levy og Paratici, er ivrige efter at rekruttere en erfaren manager, der kan arbejde med det eksisterende hold.

Spurs vil kræve et enormt gebyr, hvis de skal miste Kane, der sluttede 2020-21 Premier League-sæsonen som den højeste målscorer og spilleren med flest assists.

Man City og Manchester United er de to mest sandsynlige hold til at finansiere en aftale med Spurs 'rivalisering med Chelsea, der sandsynligvis vil dræbe Blues' håb om en aftale.

fodboldtrøjer

Reply