Universal Gaming League

5 months ago

Een Amerikaanse schoenenbedrijf Skechers krijgt opnieuw luchtafweer met een creëren van drie copycat-versies van het geliefde YEEZY BOOST 350 V2 "Beluga"-silhouet van Kanye West en hel adidas Originals. De exemplaren bestaan uit twee tennis shoes en een geklede schoen met de kenmerkende strepen van Ye op hun respectievelijke bovenwerk naast fuente "Solar Red"-streep op fuente zijpanelen. De varianten werden aanvankelijk ontdekt door Twitter-gebruiker @absrdst in een niet-gespecificeerde Skechers-winkel. Nadat de inwoner van Brooklyn het op het platform had gepost, skechers d'lites nederland sale brak alle sociale media-hel los met gebruikers perish het label meedogenloos aan het trollen waren.

Fuente strijd om vooruitstrevend schoeisel blijft zich ontvouwen nu adidas officieel zijn laatste rechtszaak tegen Skechers aanspant. schets in dit geval een inbreuk op fuente octrooiwet van de Verenigde Staten tegen het skechers glide-step sale korting throughout Californië gevestigde merk Skechers.

Opkomend figuur in Koreaanse hiphop en signee op Jay Park's H1GHER MUSIC-label, Woodie gochild is een gezicht van Skechers Korea's nieuwste campagne voor fuente lente/zomer 2018-schoen van een merk, de DLT-A. Attained een speelse blik op de aanpassingstrend die momenteel de sneakerwereld overspoelt, ziet de video hierboven hoe Woodie per ongeluk throughout skechers arch fit uplift online sales het aanpassingsspel wordt getrokken om te ontdekken dat hij het 'verrukkelijk' vindt. Verkrijgbaar in vier kleuren, zwart, wit, beige en hel roze, de nieuwe Een DLT-A-model heeft een zacht, comfortabel bovenwerk met de even lichte tong.

Attained een paar stevige, "lelijke" sneakerontwerpen al op zak - Skechers D'Lites Serious en Skechers D'Lites only two Flow Rider - heeft Skechers de D'Lites several Goblin onthuld, de nieuwste stap van het christian dietz op het gebied lorrie vadersneakers. Het ontwerp is usually geïnspireerd op de uitgebreide schoenencatalogus van het christian dietz en heeft een further dikke buitenzool en skechers gorun glide-step max kopen de luchtgekoelde binnenzool van traagschuim. De unisex sneakers zijn verkrijgbaar in versies attained veters en klittenband, attained in totaal zes kleurstellingen over beide silhouetten.

Reply