Universal Gaming League

7 months ago

[b][/b]

beregne resultaterne for hvert holds

Manchester United og Man City holder

Køb Fodboldtrøjer, Fodboldtrøjer Med Tryk

andre steder så liverpools billige fodboldtrøjer rams 'berygtede rekord

Spurs er ubesejrede siden sæsonens åbningsdag i ligaen, og der er håb om, at de kan få en reel tilt på titlen.

Andre steder så Liverpools dunkende 4-0 sejr over Wolves søndag, så dem trække niveau øverst i tabellen, da de ville beholde deres krone.

Sejre for Leicester City, Manchester United og Man City holder også pres på pacemakerne, hvor sidstnævnte endelig rammer en lilla form.

køb fodboldtrøjer Men ifølge eksperterne vil løbet om 2020/21-titlen kun være et to-hesters løb, hvor Spurs og Chelsea er godt fremme.

Ved at beregne resultaterne for hvert holds resterende kampe har de Spurs fejret en første titel i 60 år.

fodboldtrøjer med tryk Deres forudsagte ligatabel får dem til at slutte på 92 point, på niveau med Chelsea, men foran deres London -rivaler på målforskel alene.

Og derefter bliver det endnu mere gådefuldt, med et 22 point mellemrum til Jurgen Klopps Liverpool og halter langt efter de to bedste.

Faktisk formår de røde kun at sikre sig en top-fire-plads med et point foran Southampton, der slutter på 5. plads i denne model.

magliette calcio poco prezzo Aston Villa er også blevet bakket op for at bedøve ekspert og kvalificere sig til Champions League, 12 måneder efter overlevende nedrykning på sæsonens sidste dag.

Andre steder tippes City til at slutte på en lavt 6. plads - 24 point efter de foreslåede mestre Spurs.

Men overraskende nok ville den sæson stadig overskygge deres rivaler på tværs af byer, hvor United sad på en 11. plads med kun 51 point.

Arsenal befinder sig i øjeblikket i den nederste halvdel, og Football Web Pages har dem til at blive der, med kun 39 point fra deres 38 kampe.

Modellen har Sheffield United smadret deres Premier League rekord lavt tal. Ifølge prognosen vil bladene undlade at lave dobbelttal uden at vinde et eneste spil.

West Brom klarer sig ikke meget bedre, Slaven Bilics side får endnu en sejr, der ser dem på 11 point, på niveau med Rams 'berygtede rekord.

billige fotballdrakter

tryk på fodboldtrøje

Reply