Universal Gaming League

3 months ago

Nike heeft de neiging om bepaalde culturen en gebruiken te respecteren als het gaat om speciale schoenencollecties. In de afgelopen jaren hebben we gezien dat ze projecten op zich namen die een eerbetoon zijn aan Nigeria attained zijn "Naija" -capsule en hel aan Korea met zijn door Seoul geïnspireerde Dunks, en voor september 2021 kiest de Swoosh ervoor om de worstelcultuur les groeten - een belangrijk stuk van de Mexicaanse cultuur - met zijn nieuwe "Lucha Libre" schoenen- en kledingcollectie. Op fuente schoenenafdeling heeft de throughout Oregon gevestigde imprint drie culturele versies van fuente Nike Blazer Mid, Air Max 90 en de Air Force one particular Low opgesteld. De blazers hebben een bovenwerk nike air max 1 online goedkoop lorrie bosgroen satijn en zijn versierd met panelen lorrie imitatie-slangenleer en schoenkoorden perish de look van fuente achterkant van een worstelmasker kanaliseren.

nike air max 90 goedkoop Terrascape zal ongetwijfeld een geweldig herfst- en winterseizoen hebben en met geweldige kleurstellingen zoals deze "Dark Teal Green" -uitvoering. Gepland voor Grey Haze, Dark Teal Green en Seafoam, heeft de Nike Air Max 90 Terrascape een nieuwe hit colorway aan de horizon. Terwijl het silhouet al fans heeft die wachten op druppels, dit koudere en nattere seizoen, zal de shoe behoorlijk wat liefde ontvangen dankzij het buitenontwerp. Attained een bovenwerk van gerecycled materiaal, bedekt grijs fuente ripstop-panelen en het suède overlay-systeem, terwijl Dark Teal-details worden gegeven aan fuente Nike swoosh-logo's op fuente tongbranding aan de zijkant en hiellipjes.

nike air max 95 laatste met een nieuw snelvetersysteem. Het felbegeerde ontwerp van Sergio Lozano heeft een vetersysteem dat gebruik maakt van elastische schoenveters en koordvergrendelingen. Het ontwerp is gemaakt in een herfst-passende kleurstelling en heeft een bovenwerk van suède in een zandkleurige kaki tint met canvas onderlagen voor de klassieke golvende look. De tong gaat verder in het zwart met de eerste lus van niet-verstelbare elastische veter onder het toggle-snelvetersysteem throughout "Total Orange" bevestigd aan de buitenste lussen. Fuente feloranje tint gaat front door op de binnenzool en hel onder de buitenzool, terwijl reflecterende plaatsingen de tong en hielkap detailleren.

Nike bouwt voort op zijn 'First Use'-pakket en voegt daar een Air Max ninety seven aan toe, samen attained de nieuwste Nike Dunk Rich in 'University Red' en Air transport service 1-silhouet. De collectie is usually een eerbetoon aan fuente 50e verjaardag van nike air max 97 goedkoop fuente Swoosh-oorsprong, waarbij elk geselecteerde sneaker betekent een bepaalde datum en jaar dat het bedrijf het Swoosh-logo begon te gebruiken. Fuente Air Max 97-versie is een handelsmerk met de datum "18 juni 1971" verzegeld op de binnenzijde attained Nike's 1972 retro-logo vetersluiting rond de bovenkant lorrie de schoen in rood en blauw.

Reply