Universal Gaming League

over 2 years ago

[b][/b]

matcher och ett antal framg

Nerazzurri att sitta upp och notera

Billiga Fotbollströjor, Köpa Fotbollströjor

deras öppningsbud avvisades beställa fotbollströjor signera en ny anfallare

Chelsea positionerar sig för att komma fram i jakten på Romelu Lukaku i sommar. Deras öppningsbud avvisades enligt uppgift av Inter Milan, som tidigare hade märkt anfallaren som 'orörlig', även om det senaste erbjudandet i pipeline utan tvekan kommer att få Nerazzurri att sitta upp och notera.

Hans besvärjelse på Stamford Bridge har alltid lämnat något av en bitter smak, men med tanke på att han lämnade efter 15 mållösa matcher och ett antal framgångsrika lånestavar.

billiga fotbollströjor Faktum är att det är rättvist att säga att i en berömd karriär hittills, som har tagit honom till sex olika klubbar, var Chelsea det enda stället där han inte lyckades.

Om den föreslagna avgiften räcker för att uppmuntra klubbens uppmärksamhet, bör lönepaketet också räcka för att vända Lukakus huvud.

Det borde säkert hjälpa svågen belgaren, som tidigare hade antytt att han föredrar att stanna kvar hos Inter och utmana om en annan titel.

Lukaku är i sitt livs form, och slog in 24 ligamål förra säsongen på väg till årets spelare och en historisk ligatitel.

köpa fotbollströjor Ligavinnande hjärnan Antonio Conte har sedan lämnat klubben, men tidigare kommentarer tyder på att 28-åringen är angelägen om att hitta en ny gnista med den tillträdande chefen, Simone Inzaghi.

billige fotballdrakter Gissningen för de italienska jättarna är att ytterligare en försäljning skulle behövas innan Inzaghi kan ge sig ut på marknaden och rekrytera sina egna mål.

Den typen av pengar som Chelsea erbjuder kan inte hånas, så för första gången i sommar kan Inter vara redo att grotta på Lukaku.

Thomas Tuchels sida hade tidigare lagt upp ett drag för Erling Haaland, även om det nu ser ut att gynna det 'billigare' alternativet.

Med Olivier Giroud borta, Tammy Abraham förmodligen på väg och Timo Werner saknas framför målet, är Chelsea uppenbarligen inte redo att ta foten ur gasen när det gäller att signera en ny anfallare.

sverige tröja barn

Maglie Calcio a poco prezzo

almost 2 years ago

The overall looks of your website are fantastic, as well as the content! leak detection service

Reply