Universal Gaming League

2 months ago

[b][/b]

forsigtige med deres strategi efter

United har en klar prioritet i det kommende

Fodboldtøj Til Børn, Køb Fodboldtrøjer

united bliver dog nødt til stjerner på fodboldtrøjer bundesliga -giganterne

Manchester United menes at være i førersædet for Erling Haaland, efter at Barcelona trak sig ud af løbet om Borussia Dortmund -stjernen. United bliver dog nødt til at være forsigtige med deres strategi efter en sommer med fiasko sidste år.

United har en klar prioritet i det kommende sommertransfervindue, hvor Haaland er deres topmål.

fodboldtøj til børn De Røde Djævle er ivrige efter en ny forward, og Haaland er forståeligt nok øverst på deres shortlist.

Borussia Dortmund -stjernen er blevet kurtiseret af en række klubber rundt om i Europa, men det ser nu ud til, at Barcelona har trukket sig fra løbet.

Rapporter fra Tyskland hævder, at de spanske giganter har besluttet at trække sig ud af løbet og efterlade United som favoritter.

køb fodboldtrøjer Det efterlader United en klar strategi for sommervinduet og giver Ed Woodward chancen for at holde sig til United -fans en sidste gang.

Woodward forlader i slutningen af ​​året, og derfor er sommerens vindue den sidste chance, han har for at bevise sig selv som en beslutningstager.

voetbaltenue Kind Med fans rasende over hans engagement i den europæiske Superliga, og med United desperate efter en ny angriber, har han simpelthen ikke råd til at gentage de samme fejl, som han begik sidste år.

United brugte hele transfervinduet i 2020 på at forsøge at signere Jadon Sancho fra Dortmund.

De røde djævle gik ind i vinduet med en klar strategi, med Sancho deres topmål, da Solskajer søgte at hente en ny højre kant.

I stedet forsøgte Woodward at overbevise Dortmund om at sænke deres pris, hvilket de nægtede at gøre.

Efter at have gået glip af Dortmunds selvpålagte deadline for aftalen, skulle Woodward bruge resten af ​​sommeren på at forsøge at sikre en aftale, men var i sidste ende ikke i stand til at gøre det.

Hvis United skal være seriøse på transfermarkedet til sommer, bliver de nødt til at lære af deres Sancho -fejl.

Dortmund har allerede gjort det klart, at de ikke ønsker at miste Haaland, der har scoret 53 mål i 56 kampe siden han kom til Bundesliga -giganterne.

psg trøje

Fußballtrikots

Reply