Universal Gaming League

over 2 years ago

[b][/b]

klubben och har enligt uppgift

Englands mittback White har varit inriktad

Köpa Fotbollströjor, Fotbollströja Barn Eget Tryck

englands mittback white har fotbollströjor med eget namn på ryggen forum borta från turneringen

The Gunners är inställda på en större översyn av sitt lag i sommar efter en av sina sämsta Premier League -säsonger i den senaste historien.

Englands mittback White har varit inriktad på att förbättra sina fyra backar efter att ha imponerat i Three Lions 'uppvärmningsvänskapsmatcher i EM 2020 mot Österrike och Rumänien.

Arsenal slutade åttonde i topprundan, trots en förbättrad körning mot slutet av kampanjen som gjorde att de vann sina fem sista matcher.

köpa fotbollströjor Det innebar att norra Londonborna inte lyckades kvalificera sig för europeisk tävling för första gången sedan 1997.

Arteta har krävt en sommarrenovering av sin trupp och kommer att släppa flera seniorspelare och ersätta dem med yngre värvningar.

Spanjoren har fått förtroendeomröstningen från Arsenal -styrelsen för att leda ett viktigt transferfönster.

fotbollströja barn eget tryck Försvararen David Luiz kommer att lämna klubben när hans kontrakt löper ut i slutet av månaden efter att ha haft långa samtal med Arteta om hans framtid.

Brasilianaren tillbringade två år på Emirates Stadium efter ankomsten från Chelsea 2019 men kommer nu att söka en ny klubb.

köpa fotbollströjor Hector Bellerin kan avsluta sin tioåriga förening med klubben och har enligt uppgift intresse från Italien och hemlandet Spanien.

Man Utd, Liverpool och Tottenham är också intresserade av att signera White, som hjälpte Graham Potters sida att vara kvar i toppklassen.

Den 23-årige formen har gett honom en plats i Gareth Southgates 26-mannatrupp för Euro 2020, fast först efter att Liverpools Trent Alexander-Arnold drog sig ur en skada.

White var inledningsvis en av de sju som uteslutits från en preliminär turnering på 33 spelare men drogs tillbaka när det bekräftades att Alexander-Arnolds skada skulle hålla honom borta från turneringen.

Chile Tröja Barn

Chelsea Jalkapallo Paidat

dfb trikot 2021

barcelona trøje

niederlande trikot

maglia inter 2021

crystal palace trikot

Goedkope Spanje elftal shirt

magliette manchester united

nyeste Portugal landsholdstrøje

deutschland trikot 2020

almost 2 years ago

The overall looks of your website are fantastic, as well as the content! leak detection service

almost 2 years ago

The overall looks of your website are fantastic, as well as the content! leak detection service

Reply