Universal Gaming League

over 2 years ago

"En sneaker-boot-hybrid med tidløse arvdetaljer, sømforseglet vandtæt ruskind og vores hyggelige ugg sko danmark uldblanding, Lakesider skiller sig let ud med krøllet UGG fåreskind langs tungen Foret i vores blødeste fleece med en hvid edderkop gummisål for øget trækkraft i tørre, våde og isnende forhold parrer denne snørresætningssilhuet med alle dine foretrukne vinterlooks.

</br> </br>

Vores ugg classic mini ii boot blev oprindeligt båret af surfere for at holde varmen efter tidlige morgensessioner og har siden blive ikonisk for sit bløde fåreskind og varige design. Classic Mini II har to nye opdateringer: et forbehandlet yderside for plet- og vandbestandighed og en let sål for at øge dæmpning, holdbarhed og trækkraft. Disse alsidige støvler passer godt til praktisk talt alt - prøv en flydende blomsterkjole, en silkeslip eller løse kærestejeans og en fløjlstop.

</br> </br>

Gade -stil opfylder vores ugg støvler dame fornemmelse i denne støvle, der har blød fnug og UGG -grafik på bagsiden. Den indeholder også alt, hvad vi elsker ved Classic: overdådigt fåreskindfor og en let, fleksibel sål til slid hele dagen. Kombiner med alt lige fra tilbagelænet athleisure-look til tynde kjoler og strømpebukser.

</br> </br>

Denne opdaterede udgave af Oh Yeah er ved at udvikle vores ikoniske ugg hjemmesko herre til en silhuet med stropper og tilføjer en farverig erklæring til ethvert outfit. Den har den samme alsidige udendørs ydersål som originalen, den er færdig med en logo-udsmykket elastisk rygstrop, der sikrer hælen, samtidig med at den let slipper ind."

Reply