Universal Gaming League

over 2 years ago

Κρίνοντας από τις πρόσφατες ανακοινώσεις, το Air Force 1 της Nike διαμορφώνεται για να κυριαρχήσει το 2022. Η πιο πρόσφατη προσφορά διατίθεται σε φθινοπωρινό χρωματισμό με αδιάβροχα στοιχεία για να πολεμά τα στοιχεία με στυλ. Το AF1 GORE-TEX διαθέτει την ονομαστική του κατασκευή στο κουτί δακτύλων και πάνελ στο μέσο του ποδιού σε αντίθεση με αναδιπλούμενες δερμάτινες επικαλύψεις σε καφέ σοκολάτα. Η επωνυμία GORE-TEX εμφανίζεται σε όλο το μοντέλο, nike παπούτσια ανδρικά στο κάλυμμα των ποδιών, στη γλώσσα και με στάμπα στη φτέρνα. Η κλασική απόχρωση Sail της Dolomite ολοκληρώνει το σχέδιο, εμφανιζόμενη στα κορδόνια και την ενδιάμεση σόλα.

Καθώς η δημοτικότητα της σιλουέτας Nike air max Low δεν δείχνει σημάδια επιβράδυνσης, το Swoosh προσφέρει μια γερή προσφορά διαθέσιμη σε παιδικά μεγέθη. Το Nike Dunk Low "Gypsy Rose" διατίθεται σε μεγέθη PS, TD και GS και διαθέτει αναδιπλούμενη και λεία δερμάτινη κατασκευή. Σε αντίθεση με το καθαρό λευκό, η έκδοση βλέπει την ομότιτλη απόχρωση της στο καπέλο των ποδιών, στο eyestay, στα κορδόνια, nike greece sales στο Swoosh, στο midfoot -panel, στη φτέρνα, στην εξωτερική σόλα και στη φόδρα.

Η Converse Japan μπορεί να έχει τα κεντρικά της γραφεία μακριά από την Αμερική, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε από το να κυκλοφορήσει μια πραγματική Rodolex εκδόσεων υποδημάτων εμπνευσμένων από την Americana, η τελευταία από τις οποίες είναι μια συλλογή από all star converse greece εμπνευσμένη από παντελόνια εργασίας. Φτάνοντας τόσο σε high-top όσο και σε low-top εκδόσεις, οι προσφορές της συλλογής είναι κατασκευασμένες από twill και διαθέτουν ενισχυμένες ραφές για να διασφαλιστεί ότι αντιπροσωπεύουν σωστά τα ανθεκτικά chino από τα οποία εμπνέονται.

air jordan φθηνές Greece Παρά το γεγονός ότι έκλεισε τους εορτασμούς της 30ης επετείου της την 1η Ιανουαρίου, είναι προφανές ότι η Jordan Brand δεν έχει τελειώσει για να τιμήσει το Air The nike jordan 5. Η ένταξη στις επιλογές "Stealth 2 . 0" και "Anthracite" που έχουν ήδη κυκλοφορήσει το 2021 είναι η επιστροφή του σεβάσμιου Το "Raging Bull", μαζί με νέες συμμετοχές, όπως το ενδιαφέρον "Orange Blaze" και το αποκλειστικό για γυναίκες "Jade Horizon". Τώρα, ένα άλλο ζευγάρι εμφανίστηκε για τη χρονιά - και πάλι αποκλειστικό για γυναίκες - το Air Jordan 5 "Bluebird"

Reply