Universal Gaming League

over 2 years ago

Converse har lekt med elden på senare tid och släppt Chuck 70 Hi "Glitter Shine" och nu Chuck Taylor All Star "Black/Glow In the Dark/Royal Pulse. " I äkta Converse-stil är detta par tillverkat av svart canvas och har många arketypiska designelement som den vita gummitåhättan, en vit mellansula med en svart löpränder och en stor All Star-logotyp på den mediala sidan. converse chuck taylor all star Framför allt har Converse lagt till "Glow In the Dark/Royal Pulse"-lågor till Chuck Taylor All Star.

Med Virgil Abloh på väg att inleda sitt mest löjliga samarbete ännu tar hans OFF-WHITE moniker det tillbaka till enklare tider med en direkt nyutgåva av deras tvåa converse chuck 70 Den här månaden kommer OFF-WHITE x Converse Chuck 70 Restock att äga rum, som ger en 1: 1-återutgåva av den ursprungliga 2018 års utgåva, komplett med överdelar i vit canvas och signatur OFF-White insignier, inkl ljusorange dragkedjor, djärva ränder på innersulorna och inside linje C/O text.

För några dagar sedan välkomnade converse classic chucks , The Creator med lanseringen av Converse x GOLF WANG-kollektionen. Efter denna framgång innehar Converse annonserat ytterligare 1st samarbete den här gången med Hiroshi Fujiwara. Duon introducerar det nya Converse X Moncler FRGMT-paketet. Det senaste samarbetet är centrerat på enkelhet samtidigt och de skapar en djärv och detaljdriven stil. En blandning av unika och minimalistiska inslag finns i överflöd.

Andrew Richardsons Richardson-varumärke har slagit in på att rulla ut converse jack purcell en störtflod av nya samarbeten under höst/vintersäsongen tillsammans med varumärken som New Era, Mum. Vs . Cold och Alien Labs. Och för att fortsätta sitt partnerskap har den knutit tillsammans sig med Converse Addict för att skapa en diskret Jack Purcell-smink och är byggd för att bekämpa dåliga väderförhållanden. simpel yin-och-yang-palett.

Reply