Universal Gaming League

over 2 years ago

A Nike piacra dobta az Air Force 1 High Sculpt áramvonalas változatát a „Gym Red” színben. Ez az új változat az 1982-ben bemutatott modell újrafeltalálása, megőrizve az eredeti színsémát, többnyire a „Summit White” aláírással. A következő dizájn fehér kavicsos bőrrel készült, amely kontrasztban egy piros Swoosh-val. Elődjétől eltérően nincs bokapánt, ami könnyű viselést és kisebb tömeget tesz lehetővé. Férfi Nike sportcipő Online A cipő elegáns gallérja velúr hatású, míg a középtalp tompított bézs színű, prémium csavart biztosítva az első Nike Air-nek otthont adó tornacipőnek.

A Nike az Air Max Plus-t egy új, exkluzív, „Metallic Teal” névre keresztelt női színben adja le. A sziluettet elsősorban fehér borítja a letisztult megjelenés érdekében. A vízkék ütések a talpbetétek márkáján, a Swooshesen, a nyelveken, a középtalpokon és a külső talpakon láthatók, az utóbbi kettő színátmenetes hatást mutat. Női Nike sportcipő Akció A fényűző hatás érdekében a fűzőrendszerhez egy ezüst Swoosh gyűrű tartozik. A lábbeli stílusát a 3M fényvisszaverő technológia teszi teljessé, amely lehetővé teszi, hogy a sneaker világít a sötétben.

A Nike Air Force 1 női modellben tér vissza, amelyet a hidegebb hónapokra terveztek. A „Mountain White”, „Greystone” és világoskék keverékébe öltözött Nike Air Force 1 '07 LX tompa esztétikát kölcsönöz az Air Force 1 Utility 2 . 0 „Deep Freeze”-hez. A téliesített modell steppelt béléssel érkezik., neonzöld és fehér/lila kötős csipkék pattanásai. Nike sportcipő Akció Az áttetsző sarokfül és a dubrák teszik teljessé a megjelenést.

Az UNION LOS ANGELES-ben bebizonyosodott, hogy megvan a Midas érintése, amikor a tornacipőkről van szó. A 2018-as két sikeres Jordan 1 modell, majd a 2020-ban és 2021-ben megjelent négy Jordan 4 után az UNION új Dunk Low-val hozza a hőséget. Ahogy az várható volt, az UNION x Nike Dunk két színben érkezik - az egyik túlnyomórészt világoskékben. a másik pedig sötétkék/zöld sminkben. Előbbiről megérkeztek a hivatalos képek, Nike sportcipő online valamint mindkét pár speciális csomagolása.

Reply