Universal Gaming League

No Flaxed GamerZ 9 Counter-Strike:Source

Lineup:

Sontrax - AWPER

R4acTion - AWPER

Simen - RIFLER

R4n93r - RIFLER

Bole - RIFLER ( caller )

Matches:

Flaxed GamerZ vs GameWide 16-13 ( Nuke )

Flaxed GamerZ vs GameWide 16-4 ( Inferno )

Flaxed GamerZ vs FRAGNATION.CSS 10-4 ( De_dust2)

Flaxed GamerZ vs FRAGNITION.CSS 16-10 ( De_dust2)

Vi søker en moviemaker for clanen som kan edite

Flaxed GamerZ er et rykende ferskt klanprosjekt som har et mål om å nå lengst mulig innen css. Etter hvert som teamet fyller seg opp og vi har funnet en bra lineup som passer vil vi begynne med pracc og kanskje etter hvert en liga.

Krav til folk som vil søke:

- være serriøse og aktive

- møte presist til pracc/pcw

- Ha en voksen holdning

- Ha god aim og iq

--------------------------------

Være serriøse og aktive:

Vi søker etter medlemmer som har lyst å være med på å løfte klanen et skritt videre, vi vil at de skal kunne være serriøse, men selvfølgelig også ha det kjekt i lag. Vi vil ha medlemmer som spiller minst noen få timer hver dag. (er skule eller noe annet i veien akkuratt den dagen vil det tas hensyn til.)

Møte presist til pracc/pcw:

Det er et MUST å møte opp presist til pracc og pcw, hvis vi skal trene 1,5 går det ikke an å komme en halv time for sent, da skal vi ha beskjed!

Ha en voksen holdning:

Mye kan skje i en kamp, så da vil vi ha spillere som takler både motgang og medgang og ikke begynner å hakke på hverandre hvis noen har en dårlig dag.

Ha god aim og iq:

Dette er også noe som så og si alle klaner søker, dette er også noe som kan trenes opp. Men vi vil ha medlemmer som allerede har en god aim og ikke minst iq, men dette noe medlemmene våre vil trene på.

Dette var raskt hva vi forventer av dere, er noen interessert er det bare å ta kontakt. Hvis dere vil vite mer om selve klanen kan dere også ta kontakt enten her eller på steam.

Steam: leighperkins

mIRC: #Flaxed-GamerZ

Results

Awards

Members